Om oss

Vad gör oss unika?

Vi kan designa och skapa motiv och broderier som vi utför på olika textilier. Vi kan därmed leverera helt unika produkter som inte finns någon annanstans. 
Vi skapar bra, hållbara och vackra produkter som motvikt till massproducerat och opersonligt. Vi vill att våra kunder ska uppleva stort värde av produkterna och känna det meningsfulla i att handla småskaligt och hållbart. Eftersom vi är ett litet familjeföretag kan vi ha desto högre flexibilitet och erbjuda mer anpassade tjänster och personliga varor. 
  Företaget drivs av mig, Sofia, som har examen som hantverkare: möbeltapetserare, från Hantverksakademin i Stockholm. Mina år som tapetserarlärling har givit stor förståelse och kunskap inom textilhantverk och min passion är stor för textilier och skapande. 
  Textilverkstaden har jag i en del av mitt bostadshus, mitt i trivsamma Fullersta, Huddinge. Vi finns alltså i Huddinge, strax utanför Stockholm men arbetar med kunder i hela Sverige. Vi har inte någon butik men vi har kunder som lämnar och hämtar hos oss efter överenskommelse/tidsbokning. 
  Kontakta oss gärna via kontaktformuläret här nedanför eller maila till info@gyllenetraden.se eller sofia@gyllenetraden.se. 
  Varmt välkomna!
  Sofia Gyllene Tråden Textilhantverkare brodyr och textilhantverk
     
  Medlem hos Hantverkarna Stockholm.
    Medlem Hantverkarna Stockholm 2023

  Kontaktformulär